per més INFORMACIÓ...
Si vols més informació sobre productes, serveis o preus, no dubtis en fer-nos arribar la teva consulta
Nom:
Adreça:
Població:
Telèfon:
E-Mail:

Consulta:Avís legal:


Per utilitzar certs serveis d'aquesta web, els Usuaris han de proporcionar prèviament a S.I.M. informàtica scp certes dades de caràcter personal a través del Formulari (d'aquí en endavant, les "Dades Personals"). S.I.M. informàtica scp tractarà automatizadament les Dades Personals per tal de poder satisfer el servei (donar resposta adequadament a preguntes i d'altres demandes). Mitjançant la cumplimentació i enviament del corresponent Formulari, l'Usuari accepta i autoritza que les seves Dades Personals siguin objecte de tractament automatitzat per part de S.I.M. informàtica scp.

Els Usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de la veracitat, exactitut, vigència i autenticitat de les Dades Personals facilitades, i es comprometen a mantenir-los degudament actualitzades.

Si desitja accedir a les seves dades, modificar-les, cancel·lar-les o oposar-se al seu tractament ha de dirigir-se a S.I.M. informàtica scp. Si ho desitja pot trucar al 93 883 22 45 o enviar un correu electrònic a sim@arrakis.es